24 Temmuz 2016 Pazar 02:08
Kars'ta Vatandaşlar Meydanlarda

 Kars'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla sokaklarda tepkilerini dile getirerek, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, burada yaptığı konuşmada Karslıların güzel bir örnek gösterdiklerini ve 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmadıklarını söyledi.

Türkiye'nin üzerinde dış güçlerin ellerinin olduğunu anlatan Beyribey, "Dış güçler el ele verdiler PKK belasını başımıza sardılar, yetmedi dediler ki sadece PKK ile bu ülkeyi yok edemeyiz, daha önce de Ermenilerle ilgili bizi vurmaya çalıştılar onunla da başarılı olamadılar dediler ki biz bu ülkeyi ancak Müslüman kökünden, secdeye gelmiş bunlar melek gibi insanlar dediler ama sonunda gördük ki bunların bir kısmı İblis çıktılar." dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğin dile getirerek, 15 Temmuz'dan itibaren meydanların hiç boşalmadığını dile getirdi.

Milletin el ele vermesi halinde kimsenin bu ülkeyi durduramayacağını dile getiren Karaçanta, "Bu işin AK Parti'si MHP'si CHP'si yok bu milli bir meseledir, Türkiye'nin meselesidir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yoksa AK Parti de yok, MHP de yok, CHP de yok. Bu vatana bu millete, bu bayrağa bizler sahip olmadığımız süre içerisinde, yarın farklı sıkıntılarla karşılaşırız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de açıklama yaptı. Baştan sona destekledik ve destekleyeceğiz. Mesele eğer ülke meselesiyle gerisi teferruattır." diye konuştu.

Bu arada demokrasi nöbetinin sürdürüldüğü alanda Orman İşletmeleri Müdürlüğü de "demokrasi şehitleri için bir fidan da sen dik" projesi kapsamında yaklaşık 2 bin çam fidanı dağıttı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:22
Anahtar Kelimeler:
FETÖKarsDemokrasi Nöbeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.