01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:43
Kars'ta Yaşananlar Cep Telefonuna Böyle Yansıdı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşananların görüntüleri ortaya çıktı.

Vatandaşlarca cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, darbe gecesi bir grup askerin Hükümet Konağı, emniyet, belediye ve bazı kurum binalarının kapısına kadar geldikleri yer alıyor.

Vatandaşların askerlere sloganlarla tepki gösterdiği görüntüde, darbe girişiminin ardından tutuklanan ve TSK'dan çıkarılan Tuğgeneral Murat Yetgin, vatandaşlara seslenerek "Biz sizin emniyetiniz için buradayız. Bu dağlarda teröristleri kim öldürdü. Lütfen taşkınlık yapmadan evlerinize dönün." ifadelerini kullanıyor.

Görüntülere vatandaşların kurumlara girmesine izin vermediği askerlerin bölgeden uzaklaşmaları yansıyor.

Bu arada belediyenin içerisine giren ve emniyet müdürlüğü etrafında yer alan askerlerin görüntüsü de güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Son Güncelleme: 01.08.2016 15:46
Anahtar Kelimeler:
Kars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.