27 Mart 2016 Pazar 18:53
Kars'ta 'Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları'

 AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Ekrem Çelebi, Burhanettin Uysal ile Fatma Betül Keskin, ''Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları'' kapsamında Kars'taki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Çelebi, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin son kale olduğunu belirten Çelebi, şunları kaydetti:

"Ümmetin son kalesidir. Vatanımıza sahip çıkalım. Vatan sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın veya Ahmet Davutoğlu'nun değildir. Bu toprakların her karışı şehitlerin al kanıyla yoğrulmuştur. Kürtlere hiç kimsenin veremeyeceği her şeyi AK Parti verdi. Belki 7 Haziran öncesinde batıdaki Türk kökenli kardeşlerimiz BDP'ye oy verdi. Niye verdi, dediler ki 'bir görelim yüzde onluk barajı bir aşsınlar Türkiye'ye ne getirecekler?' Dolayısıyla burada mesele Türk-Kürt veya Kürtlük kavramı değildir. Burada mesele başka bir ülkenin taşeronluğunu yapmaktır."

Burhanettin Uysal ise sivil toplum örgütleriyle birlikte bu ülkenin en iyi şekilde yaşanılır hale gelmesi için mücadele edeceklerini ifade ederek, "Ecdadımız binlerce yıl birlikte yaşadı ve bu ülkeyi bize emanet etti. Yaşanılabilir bir ülkeyi evlatlarımıza birlikte bırakacağız. Bu terör belasından birlikte kurtaracağız. Kurtulabilmemizin tek bir şartı var kardeşlik. 30-35 yıldır devam eden bir kargaşa var. Bu nasıl finanse ediliyor sadece bunu düşünmenizi istiyorum. Bir örgüt bu kadar parayı kendisi temin edebilir mi? Haraç almakla, uyuşturucu ticaretiyle bu parayı tamamlaması mümkün mü? Bunlar taşeronluk yapıyor'' diye konuştu.

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner ve teşkilat üyelerinin de katıldığı toplantıda daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüş ve talepleri dinlendi.

Kars'ta

Kars'ta

Kars'ta

Kars'ta

Son Güncelleme: 28.03.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.