11 Temmuz 2015 Cumartesi 23:31
Kars'ta yüzme havuzu yapımı

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, inşaatı tamamlanmak üzere olan 500 seyirci kapasiteli kapalı yüzme havuzunun en kısa sürede bitirilerek, hizmete gireceğini söyledi.

Uçum, gazetecilere yaptığı açıklamada, yüzme havuzu ihalesinin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında yapıldığını belirterek, ''4 milyon 35 bin lira sözleşme bedeliyle yüklenici firmayla 29 Mayıs 2013 tarihinde sözleşme imzalanmış. Şu an inşaatın fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95 civarında olup, iş tamamlanmak üzeredir'' dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile havuzun imar yolunu görüştüğünü ifade eden Uçum, havuzun imar yolunun açılması ve kanalizasyon hattının çekilmesi için hazırlık işlemlerinin devam ettiğini ve kanalizasyon inşaatının ihalesinin önümüzdeki hafta yapılacağını vurguladı.

İhaleden sonra işin çok kısa sürede bitirileceğini ve devamında yolun tamamlanacağı sözünü Belediye Başkanı Karaçanta'dan aldığına dikkati çeken Uçum, ''Kars'a yönelik tüm hizmetlerde, Kars'a katkı yapacak tüm işlerde en ufak çaba gösteren tüm kişi ve kuruluşlarla parti ayrımı yapmadan işbirliğine devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.07.2015 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.