14 Mayıs 2016 Cumartesi 20:13
Kaü'de 'Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli'

 Kafkas Üniversitesinde (KAÜ) Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (SABESYO) işbirliğiyle, ''Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli'' düzenlendi.

Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda öncelikle ''Dünya Fair Play Karikatür Sergisi''nin açılışı yapıldı.

Panel öncesinde, SABESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın'a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertürk Mert'e, SABESYO Müdür Yardımcısı Kemal Aras'a, Öğretim Görevlisi Nurgül Kaya ve SABESYO Sekreteri Yunus Ekinci'ye, Olimpiyat Komitesi üyeleri tarafından madalya verildi.

Moderatörlüğünü SABESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın'ın yaptığı panelde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Fair Play Komisyonu Üyeleri Erdoğan Arıpınar, Murat Özbay, Remzi Yılmaz, Teoman Güray, Haldun Domaç ile İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Semra Demirer, eski milli güreşçi Ahmet Ayık, eski milli atlet Mehmet Yurdadön ve İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Sevim Güllü sunum yaptı.

Panel, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Panele, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Turan Ünsal, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, öğretim elemanları, sporcu ve öğrenciler katıldı.

Kaü'de ''Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli''

Kaü'de ''Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli''

Kaü'de ''Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli''

Kaü'de ''Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli''

Son Güncelleme: 16.05.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.