15 Kasım 2015 Pazar 16:50
Kaymakam Karaman, Hamamlı'yı dolaştı

 

Karaman, Hamamlı köyünü ziyaret ederek, yapımı tamamlanan kanalizasyon şebekesi ile doğal arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Çevre yatırımları hakkında yetkililerden bilgi alan Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet imkanlarının genişlemesiyle köylerdeki altyapı hizmetleri ve yaşam standartlarının daha üst seviyelere çıktığını belirtti.

Köylerde altyapı sorunlarının, belli bir plan, proje çerçevesinde çözülmeye başlandığını dile getiren Karaman, şunları kaydetti:

"Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak köylerimizdeki yol ve su gibi sorunları büyük ölçüde çözdük. Kanalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Bunlardan Hamamlı köyünde, kanalizasyon şebekesi tamamlandıktan sonra yapılan doğal arıtma tesisi de faaliyete geçti, artık köylerimizdeki evlerden gelen atık suların arıtılmadan çaylara, derelere verilmesi nedeniyle çevre kirlenmeyecek. Pis sular arıtıldıktan sonra tarım arazilerinde kullanılarak verimin artmasına katkı sağlayacak. Kanalizasyonu tamamlanmış ve tesis için yeterli alanı olan her köyde doğal arıtma tesisi yapmayı planlıyoruz."

Son Güncelleme: 15.11.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.