31 Ağustos 2015 Pazartesi 15:47
Kaymakam Karaman, Sarıkamış Belediyespor ile bir araya geldi

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve sporcularıyla bir araya geldi.

Sarıkamış Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Kaymakam Karaman, yaptığı konuşmada, 2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Kars'ı temsil edecek Sarıkamış Belediyespor'a, her türlü desteğin sunulacağını söyledi.

Sarıkamış'ta kayak sporu dışında diğer spor dalları için de büyük bir potansiyelin bulunduğunu belirten Karaman, "Gerek kamu gerekse sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız takıma sahip çıkmalı. İnşallah BAL'da mücadele edecek takımımız büyük başarı göstererek 3. lige çıkacak. Takıma şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Toksoy'da takımın sorunlarının çözümü noktasında kendilerine katkı sunacak başta Kaymakam Karaman ve Sarıkamış halkına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.08.2015 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.