11 Mayıs 2016 Çarşamba 14:58
Mezun Olan Minikler, Kep Attı

Sarıkamış ilçesindeki Zübeyde Hanım Anaokulundan mezun olan minikler, yıl sonu etkinliğinde kep attı.

Okul Müdürü Zühal Büyükkaya Çoban, Sarıkamış Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında minik yürekleri mezun etmenin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Çocuklar, sevgi, şevkat, sabır ve anlayışla eğitilirse gelecekte sevgi dolu mutlu, başarılı bireyler olarak toplumu şekillendireceğini belirten Çoban, "Eğitim ve beyin gelişimi üzerine yapılan araştırmalara göre 0-5 yaş dönemi beyin gelişiminin hızlı öğrenime elverişli yıllardır. Eğitimdeki temel hedefimiz sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Artık okul öncesi eğitim hayatının önemi tartışılmaz bir gerçektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler, şiir okudu, türkü söyledi ve halk oyunları gösterisi sundu.

Bu arada İstiklal Marşı'nın tamamını, ağlayarak ezbere okuyan 6 yaş sınıfı öğrencisi İlknur Şevval Doruatlı salondan büyük alkış aldı.

İlçe Milli eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Doruatlıyı alnından öperek kutladı.

Program, mezuniyet belgelerini alan 30 minik öğrencinin kep atma töreniyle sona erdi.

Mezun Olan Minikler, Kep Attı

Mezun Olan Minikler, Kep Attı

Mezun Olan Minikler, Kep Attı

Mezun Olan Minikler, Kep Attı

Son Güncelleme: 14.05.2016 11:59
Anahtar Kelimeler:
KarsOkulSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.