04 Kasım 2015 Çarşamba 20:58
MHP Kars İl Başkan Yardımcısı istifa ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkan Yardımcısı Sinan Karabağ, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

MHP Kars İl Başkan Yardımcısı Sinan Karabağ, 1 Kasım seçimlerinin ardından partinin oy kaybetmesi nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Karabağ yaptığı yazılı açıklamadı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde 80 milletvekili olduğunu ancak 1 Kasım erken genel seçimlerinde bu sayının yarısını kaybederek 40 milletvekiline düştüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi:

 “Demokrasilerde istifa etmek de bir hizmettir. Canla başla çalıştık, ancak kendimizi demek ki yeteri kadar iyi anlatamamışız. Bu nedenle istifa etmeyi uygun gördüm. Ama ölene kadar partimizin hizmetindeyim. MHP onurlu ve dürüst, memleket sevdalısı insanların yeridir. Tüm çalışma arkadaşlarıma vermiş oldukları onurlu mücadelen dolayı teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimleri vatanımıza milletimize hayırlı olsun”  

Son Güncelleme: 04.11.2015 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.