29 Ağustos 2015 Cumartesi 14:07
Muhtarlık bölgesi seçmen listeleri 31 Ağustos'ta çıkacak

KARS  - Kars'ta seçmen kütüklerinin güncelleştirilmesine yönelik muhtarlık bölgesi listesinin, 31 Ağustos'ta askıya çıkarılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 1 Kasım 2015 pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılmak üzere seçmen kütüğünün güncelleştirilmesine yönelik muhtarlık bölgesi askı listelerinin, 31 Ağustos'ta askıya çıkarılacağı belirtildi.

Listenin, 10 Eylül 2015 Perşembe günü saat 17.00'da indirileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uygulamada birlikteliğin sağlanması ve hizmet sunumunda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması bakımından, muhtarlık bölgesi askı listelerinin askıya çıkacağı günden, askı listelerinin indirilme tarihine kadar il ve ilçe nüfus müdürlükleri, cumartesi ve pazar günlerinde de vatandaşların hizmetinde olacak."

 

Son Güncelleme: 29.08.2015 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.