09 Kasım 2015 Pazartesi 12:18
Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Yapıldı

 

Mescitli Köyü İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında okulların ağaçlandırıldığını söyledi.

Proje ile ilçe merkezi ve köylerdeki bütün okulların bahçelerine fidan dikimi yapılarak okul bahçelerinin güzelleştirildiğini ifade eden Yılmaz, "Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğünün vermiş olduğu fidan ve personel desteği ile okullarımızın bahçelerine sarıçam ve huş fidanı dikiyoruz. Bu manada hem okullarımız güzelleşiyor hem de öğrencilerimize ağaç ve doğa sevgisini aşılamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 09.11.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.