15 Haziran 2015 Pazartesi 18:22
Sarıkamış BESYO'da mezuniyet coşkusu

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ve Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler, belgelerini aldı.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan Spor Salonundaki törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğitim sürelerini huzur içinde, kazasız, belasız ve başarıyla tamamlayarak hak ettikleri diplomalarına kavuştuklarını söyledi.

Bugün ortak bir sevinci paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özcan, şunları kaydetti:

"Üniversitemizin her fakültesinde, her bölümünde çağın gereklerine uygun olarak eğitim almanıza azami derecede gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum. Üniversite olarak amacımız, öğrencilerimizi toplumun değerlerine, kültürüne sahip çıkan, ahlaklı, çağdaş, vatanına, milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmektir. Mezun olan bütün arkadaşlarımızın bundan sonraki yaşamlarında hoş görülü, kendisine güvenen, başarılı fertler yetiştirme gibi büyük sorumlulukları olduğunu asla unutmamaları gerekir. Sarıkamış'ta eğitim öğretim süresince katkı sağlayan kaymakamlık, belediye, kurumlar ve eğitmenlerin yanı sıra velilerimizin maddi ve manevi desteklerini unutmamamız lazım. Ben öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yolları daima açık olsun."

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Dursun Aydın da öğrencilere ailelerinin desteği ve ilgisiyle bugünlere kadar geldiklerini anlatarak, "Akademik ve idari personelde, eğitim süresince sizleri başarılı meslek bilgileri, sağlam, öğrenmeye ve öğretmeye yatkın, sorumluluğu üstlenen ve bunun mutluluğunu yaşayan gençler olmanız için emek verdiler. Ülkemiz için yapacağınız çok şey var" diye konuştu.

Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yüksel Koçak ise okul olarak ülke ekonomisine, istihdamına katkı sağladıklarını, öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından bölümlerinde birinci olan öğrenciler okul kütüğüne plaketlerini çaktı. Mezuniyet belgelerini alan 250 öğrenci daha sonra kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Son Güncelleme: 15.06.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.