26 Ağustos 2015 Çarşamba 10:27
SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

KARS  - Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) 2015-2016 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları başladı.

BESYO Spor Salonunda başlayan sınavlara 312'si kadın, bin 409'u erkek olmak üzere toplam bin 721 aday başvurdu. Yaklaşık 10 gün sürecek sınavlarda başarılı olan 230 kişinin BESYO'ya girebileceği aktarıldı.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Ali Dursun Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada,  sınavların her yıl olduğu gibi şeffaf yapıldığını söyledi.

Hazırlanan parkurda her adayın iki sınav hakkı olduğunu belirten Aydın, sınavların ortalamasına göre puanlama yapıldığını ifade etti.

Aydın, şöyle konuştu:

"Sınav parkuru gayet kolay bir parkur. Bütün sınavlar, lonjin sistemi ve kamera kayıtlarıyla yapılıyor. Ayrıca yapılan sınavları bütün adaylar kurduğumuz ekranlardan anında izleyebiliyor. Bu sene beden eğitimi öğretmenliğine, 28 kadın, 42 erkek, spor yöneticiliğine 50 kadın 70 erkek, antrenörlük bölümüne, 15 kadın, 25 erkek katılacak. Toplam 230 arkadaşımız 4 yıl boyunca eğitim-öğretim görecek. Sınavlarda 60 akademik ve idari personel görev yapacak." 

SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

SARIKAMIŞ BESYO'DA SINAVI

Son Güncelleme: 26.08.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.