20 Nisan 2016 Çarşamba 17:48
Sarıkamış Devlet Hastanesi Denetimlerde İl Birincisi Oldu

Sarıkamış Devlet Hastanesi, il merkezi ve ilçelerindeki devlet hastaneleri arasında Sağlık Bakanlığınca yapılan denetimler sonucunda birinci oldu.

Yapılan denetimlerde, hastanenin fiziki şartları, hizmet kalitesi, tıbbi işlemler, personelin performansı, hasta hakları, temizlik gibi başlıkları içeren kriterler sonucunda, hastane bin puan üzerinden 854 puan alarak birinci olduğu bildirildi.

Başhekim Sevil Açıkgöz, yaptığı açıklamada, insanlara 24 saat, en iyi ve en hızlı hizmet vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Hastaların sağlık problemlerini temiz, bakımlı, ferah bir ortamda, personelin özverili çalışmalarıyla çözmek için uğraştıklarını belirten Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Hastanemizin bu başarısı ekip çalışmasının sonucudur. Biz, bu denetimleri eksiklerimizi görmemiz açısından çok önemsiyoruz. Bazı elaman ihtiyacımız var, bunu da kısa süre içerisinde çözeceğiz. Bundan sonra daha da iyi performans sergilemek için daha çok çalışacağız. Bu anlamda bizlere bu başarıyı getiren bütün ekip arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.Bugün personelimizle birlikte yemek yiyerek başarımızı kutladık."

Hastanede, 12 uzman doktor, 7 pratisyen hekim, 3 diş doktoru, 25 hemşire ile 6 ebe hizmet veriyor.

Sarıkamış Devlet Hastanesi Denetimlerde İl Birincisi Oldu

Sarıkamış Devlet Hastanesi Denetimlerde İl Birincisi Oldu

Sarıkamış Devlet Hastanesi Denetimlerde İl Birincisi Oldu

Son Güncelleme: 20.04.2016 20:11
Anahtar Kelimeler:
HizmetHastaneHemşire
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.