31 Mayıs 2015 Pazar 18:17
Sarıkamış Esnafspor'a destek toplantısı

Bölgesel Amatör Lige çıkan Sarıkamış Esnafspor'a destek için program düzenlendi.

Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıya, Kars Vali Yardımcısı Musa Evin, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yusuf Bulut, Kars SGK Müdürü Zeynel Abidin Cengiz, Esnafspor Kulüp Başkanı Harun Hayali ile esnaf katıldı.

Kaymakam Gürbüz, yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın son yıllarda katettiği önemli gelişmeler ve yapılan projelerle her alanda kimlik oluşturmaya başladığını söyledi.

İlçenin gelişmesi ve kalkınması yönünde önemli yatırımların hayata geçtiğini belirten Gürbüz, "Sarıkamış'ın gelişmeye müsait önemli bir potansiyeli var. Bunların başında turizm, doğa ve sportif faaliyetler gelmektedir. Yapılan tesisler hizmete girdikten sonra, spor turizminin gelişmesiyle bölgemiz daha da kalkınacak. Spor kulüpleri faaliyetleriyle bölgelerinin tanıtımına önemli katkı sağlıyor" diye konuştu.

Gürbüz, Esnafspor'un birlik, beraberlik ve dayanışma içinde maddi ve manevi destekle 3. lige çıkabileceğini vurguladı.

Esnafspor Kulüp Başkanı Hayali de Bölgesel Amatör Lige çıkmak için çok uzun bir süreçten ve mücadelelerden geçtiklerini ifade ederek, 2015-2016 yılı içinde ligde ilçeyi daha iyi temsil edebilmek için başarı grafiğini yükselteceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 31.05.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.