31 Ağustos 2015 Pazartesi 18:03
Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü online sisteme geçti

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, özel olarak hazırlattığı program kapsamında, okullararası resmi evrakların online olarak dağıtılacağı, daha hızlı ve daha doğru şekilde iletişim yapılacağı, online yazışma sistemine geçti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, yaptığı açıklamada, yeni sistemde bütün yazışmaların artık internet ortamında yapılabileceğini belirterek, okulların bu program aracılığı ile birbirleriyle rahatlıkla haberleşebileceğini söyledi.

Sistemin, müdürlüğün iş yükünü önemli ölçüde hafifleterek işlemlere hız kazandırdığını ifade eden Yılmaz, müdürlükten çıkan bir evrakın birkaç saniyede onlarca okula ulaşacağını ifade etti.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Aynı şekilde okullarımızda evraklarını birkaç saniye içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğünde oluyor. Yıllardır ilçemiz okullarında yaşanan iletişim sorunları, online yazışma sistemi ile son buldu. Özellikle ilçemizde kış aylarındaki sert iklim koşullarından dolayı, yaşanan ulaşım ve iletişim sorunları online yazışma sistemi ile giderildi. Böylece zaman kaybının önüne geçilerek daha işlevsel sistem ortaya konuldu. Merkezden köy okullarına kadar mesafe tanımadan iletişim ve işlem kolaylığı sağlayan online yazışma sistemi ile eğitim-öğretim daha verimli hale gelecek."

Son Güncelleme: 31.08.2015 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.