01 Nisan 2016 Cuma 14:58
Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Aday Öğretmenleri Kabul Etti

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçeye atanan aday öğretmenleri makamında kabul etti.

Milli Eğitim Bakanlığın tarafından şubat ayındaki öğretmen atamasıyla Sarıkamış'ta "öğretmen yetiştirme sürecine" alınan aday öğretmenler, 29 Eylül İlkokulu Müdürü Özgür Gökcan başkanlığında, Sarıkamış Kaymakamı Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Karaman, aday öğretmenleri kabulünde yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin çok fedakarlık isteyen, kutsal bir meslek olduğu söyledi.

Doğu Anadolu Bölgesinin en güzel ve en önemli ilçelerinden birinde görev yapmanın, burada insan yetiştirmenin büyük bir hizmet olduğunu ifade eden Karaman, "Gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Bizler, eğitime çok büyük önem veriyoruz. Sarıkamış’ta kaymakamlık ve belediye olarak eğitim kurumlarına açık çek verdik. Her konuda sınırsız destek veriyoruz. Sizlerden vatanına, milletine bağlı geleneğine göreneğine, kültürüne bağlı, üreten insanlar yetiştirmenizi temenni ediyorum." dedi.

Kaymakam Karaman, ziyaret sonunda öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 01.04.2016 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.