17 Mart 2016 Perşembe 17:48
Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Sarıkamış Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Karaman, köylerdeki mevcut altyapı ve diğer sorunların hazırlanan program çerçevesinde kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Köylerin sorunlarını çözüp, eksikleri gidermek için muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Muhtar olarak köylerinizdeki bütün gelişmelerden haberdar olmanız ve köylerde yaşayan vatandaşlara hizmet etmenin ne gerektirdiği, hangi noktalar üzerinde hassasiyetle durulmasının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Öncelikli olarak inşaat mevsimi başlar başlamaz, köylerdeki yol, içme suyu altyapı konularında yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Ayrıca tarım ve hayvancılıkla ve meralarla ilgili bütün sorunları hep beraber çözeceğiz."

Toplantı, köy muhtarlarının sorunlarının dinlenmesiyle sona erdi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay ile Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça'da katıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Buluştu

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:31
Anahtar Kelimeler:
MuhtarTOPLANTISarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.