30 Temmuz 2016 Cumartesi 10:48
Sarıkamış Kaymakamlığı Tanıtım Kitabı Bastırdı

Sarıkamış Kaymakamlığı tarafından fotoğraflı Sarıkamış tanıtım kitabı bastırıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitler diyarı ve turizm kenti olan Sarıkamış'ın bu tür kitap ve broşürlerle yerli ve yabancı turizm fuarlarında daha iyi tanıtılacağını söyledi.

Sarıkamış'ın, Kars'ın en büyük ilçesi ve Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer aldığını anlatan Karaman, ilçenin turizm potansiyelini her platformda değerlendirmek için bütün enstrümanları kullanacaklarını belirtti.

Tarihi, doğası ve turizm potansiyeli ile Sarıkamış'ın bir yıldız olduğunu ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"Kaymakamlığımız tarafından hazırlatılarak bastırılan bu tanıtım kitabının içerisinde ilçe merkezi ve köylerimizdeki tarihi mekanlar, doğal güzellikler, kayak merkezi ile birlikte sosyal ve kültürel objeler, volkanik cam olan obsidyen taşı gibi birçok değer yer alıyor. Tabi bu arada konaklama mekanları ve otellerimiz için de kitabın son bölümünde yer verdik. Amacımız ilçemizi ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtarak hak ettiği yere getirebilmek ve ilçemizin ekonomisine, istihdamına katkı sağlamaktır."

Son Güncelleme: 30.07.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.