04 Nisan 2015 Cumartesi 10:21
Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanlığına Bican, getirildi

KARS  - Sarıkamış İlçesi Ülkü Ocakları Başkanlığına Tolga Bican getirildi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ülkü Ocaklarının yaklaşık 50 yıldır önemli bir misyonu üstlendiğini söyledi.

Gençlerin, ülkücü bilinç ve sorumlulukla bu hareketin içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Adıgüzel, "Bizim hareketimizde makamlar önemli değildir. Önemli olan verilen görevi usul, erkan içinde şerefle yerine getirmektir. Bu ocakta şimdiye kadar görev yapmış bütün başkan ve üyeler hakkıyla hizmet etmişlerdir. Bundan sonra da çalışmalarımız bu hizmet anlayışı devam edecektir" dedi.

Hizmetin bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Adıgüzel, iki yıldır Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Önder Durak'a teşekkür etti.

Adıgüzel, Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Tolga Bican'a da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını teslim ederek, başarılar diledi.

MHP Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak da başkanlığa getirilen Bican ile ocağın başarılı çalışmalara imza atacağını ümit ettiklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 04.04.2015 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.