17 Ağustos 2015 Pazartesi 10:48
Sarıkamış'a yeni itfaiye binası

KARS  - Sarıkamış Belediyesi tarafından yeni itfaiye binası yapımına başlandı.

İki katlı ve 800 metrekare üzerine inşa edilecek binanın, alt katının 10 araç kapasiteli kapalı garaj, üst katının ise itfaiye amirliği ve Fen İşleri Müdürlüğü şantiye koordinasyon yeri olacağı belirtildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, belediye meclisi üyelerinin ortak değerlendirmesi sonucu binanın yapılmasına karar verildiğini bildirerek, "Eski Kars yolu girişinde belediyeye ait araçların bulunduğu garajda yapımına başlanan binayı kış şartlarına uygun şekilde iki katlı olarak planladık. Ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü şantiye koordinasyonu için de binanın üst katında yerimiz olacak. Belediye olarak yangın ve kaza gibi olaylara anında müdahale edip, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için en iyi şekilde hizmet vereceğiz" dedi.

Sarıkamış Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak da kentte yoğunlaşan trafik dolayısıyla itfaiye hizmetlerinde yaşanan sıkıntıların önüne geçmek, yangın, kaza ve afetlere hızlı müdahale edebilmek için yeni itfaiye binasının şart olduğunu kaydetti.

Sarıkamış'a yeni itfaiye binası

Sarıkamış'a yeni itfaiye binası

Son Güncelleme: 17.08.2015 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.