02 Mayıs 2016 Pazartesi 14:08
Sarıkamışlı Öğrenciler Staj İçin Turizm Beldelerine Uğurlandı

 Sarıkamış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 10. ve 11. sınıflarda eğitim gören 63 öğrenci ile 3 öğretmen, 5 ay boyunca turizm eğitimi almak için Antalya ve Marmaris'e uğurlandı.

Okul Müdür Yardımcısı Yusuf Yerli, öğrencilerin yaklaşık 7 ay boyunca okul bünyesinde teorik eğitim aldığını belirterek, bundan sonrada öğrencilere tatil beldelerinde uygulamalı eğitimler verileceğini söyledi.

Yerli, özellikle turizmin yoğun olarak yaşandığı Antalya ve Marmaris'te uygulamalı eğitim almalarının daha faydalı olacağını dile getirerek şunları kaydetti:

"Uygulamalı eğitimler öğrencilerimizin kendilerini yetiştirmeleri açısından büyük önem arz ediyor. Burada gördükleri eğitimin yanı sıra yabancı dillerini, bilgi ve görgülerini geliştirecekler, dünyaya bakış açıları değişecek. Bu eğitim süresince harçlıklarını da alacaklar. Ayrıca bilgi ve birikimleriyle döndükten sonra ilçemizdeki turizm işletmelerinde turizm neferi olarak görev alacaklar."

Okul önünde otobüslere binen öğrencileri velileri uğurladı.

 

Son Güncelleme: 02.05.2016 18:03
Anahtar Kelimeler:
EğitimTurizmSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.