20 Haziran 2015 Cumartesi 13:43
Sarıkamış'ta altyapı çalışmaları

KARS  - Sarıkamış Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, mahallelerde çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, ilçenin dört bir yanında altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Tepe, Yeni ve İstasyon mahallelerindeki cadde ve sokaklarda ilk etapta yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda dolgu, tesviye çalışması yapılacağını ve ardından kilit parke döşeneceğini belirten Toksoy, şunları kaydetti:

"Yol yapım çalışmalarına hız verdik. Yenilenen makine parkımızda silindir makinesi, greyder, kepçe ve kamyonlarımızla kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. Bir taraftan da ana caddelerde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme çalışması devam ediyor. Tabi Sarıkamış'ta coğrafi konum itibarıyla inşaat mevsimi kısa sürüyor. Ancak bizler ekiplerimizle gece gündüz demeden ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Sarıkamış'ta altyapı çalışmaları

Sarıkamış'ta altyapı çalışmaları

Sarıkamış'ta altyapı çalışmaları

Son Güncelleme: 20.06.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.