09 Ağustos 2015 Pazar 14:12
Sarıkamış'ta belediye hizmetleri

Sarıkamış Belediyesi, kent merkezinde atıl durumda olan arazilerin park ve bahçe yapılması için çalışmalarını hızlandırdı.

Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak, yaptığı açıklamada, turizm kenti olma yolunda son yıllarda önemli yatırımlar yapıldığını, çevre düzenlemesi ve yeşil alan oluşturulması konularına ağırlık verdiklerini söyledi.

Yapılan projeler kapsamında ilçenin dört bir yanında çalışma başlattıklarını belirten Budak, "Mevcut yeşil alanları koruyup geliştirerek, imar planı doğrultusunda yeni yeşil alanlar oluşturuyoruz. Asıl amacımız dinlenme, çocuk oyun grup alanları ve spor tesisleri oluşturarak, kitlelerin kültürel alışveriş yoluyla birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve çocukların sağlıklı ortamlarda oynamalarına olanak sunmak" diye konuştu. 

Budak, Cumhuriyet, İstasyon ve Erenler mahallelerinin ardından Yeni Mahalle Hastane mevkisinde de bin metrekare alanda park çalışması yürüttüklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 09.08.2015 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.