15 Ağustos 2015 Cumartesi 21:19
Sarıkamış'ta elektrik trafo kabinleri yenileniyor

KARS- Sarıkamış ilçe merkezindeki elektrik trafo kabinleri yenileniyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, ilçede yapılan altyapı çalışmaları ile çevre düzenlemesi ve çirkin görünümlü kamu ve özel binaların elden geçirileceğini söyledi.

Modern turizm kenti olma yolunda ilçenin hızla geliştiğini vurgulayan Toksoy, şöyle konuştu:

"İlçemizde altyapı çalışmalarının yanı sıra park bahçe ve çevre düzenlemesi konularına çok ağırlık veriyoruz. Özellikle görsel anlamda kirliliğe asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bu manada Aras EDAŞ yetkililerinin trafo kabinlerini yenilemeleri bizleri mutlu etti. İlçe merkezindeki eski beton trafo kabinlerinin yerine modern konteyner trafolar koyuyorlar. Şu anda şirket yetkilileri çalışmalarına başladı ve kısa sürede tamamlayacaklarını umut ediyorum."

Toksoy, ilçe merkezinde mahallelerle birlikte toplam 12 adet konteyner elektrik trafosu montajı yapılacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 15.08.2015 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.