14 Nisan 2015 Salı 14:35
Sarıkamış'ta 'Finansal Okuryazarlık' Projesi

KARS  - Sarıkamış Kaymakamlığı Erasmus Programı kapsamında, "Finansal Okuryazarlık" Projesi'ni başlattı.

Kaymakamlık Proje Koordinasyon Birimi ile Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu tarafından hazırlanan proje kapsamında, Polonya, Portekiz, Romanya, Hırvatistan ve Türkiye'den 15 kadın öğretmenin katılımıyla ilk toplantı yapıldı.

Proje Koordinatörü Yasemin Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi olarak, AB ve Erasmus projelerini değerlendirerek ilçe ve bölgeye katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Projeyle eğitimde farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten Özden, "Proje ile çocuklara tutumlu, bilinçli tüketici olmayı, parayı yönetme ve kredi kartı kullanımını azaltmayı öğreterek, tüketim çılgınlığına kapılmamalarını hedefliyoruz. Yabancı ülkelerden davet ettiğimiz öğretmenlerimizle ilk toplantımızı Sarıkamış'ta yaptık. Haziranda ikinci toplantımızı Portekiz'de yapacağız" diye konuştu.

Sarıkamış'ta

Son Güncelleme: 14.04.2015 14:37
Anahtar Kelimeler:
DoğumHaftasıKutlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.