15 Temmuz 2015 Çarşamba 11:08
Sarıkamış'ta hayırseverler mesire alanı yapıyor

Sarıkamış ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından mesire alanı yaptırılacağı belirtildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, devlet, özel sektör ve hayırsever vatandaşların yaptığı yatırımlarla ilçenin her geçen yıl güzelleşerek geliştiğini söyledi.

Hayırseverler tarafından ilçe merkezine mesire alanı yapıldığını belirten Toksoy, "Belediye olarak ilçemizdeki altyapı, çevre düzenlemesi, yeşil alan çalışmalarına çok önem veriyoruz. Bu manada ilçemiz dışında yaşayan hemşehrilerimizin şühedanın yattığı topraklara katkı sunma çabası bizleri çok mutlu ediyor. Hemşehrilerimiz İrfan Koç ile Şefik Kaya, ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Acısu mevkisinde mesire alanı yaptırıyor. Kendilerine Sarıkamış halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

İçinde kaynak suyu akan şadırvan ve dinlenme yerlerinin olduğu yaklaşık bin metrekare alan üzerine inşa edilecek mesire yerinin bir ayda tamamlanması planlanıyor.

Son Güncelleme: 15.07.2015 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.