30 Haziran 2015 Salı 18:16
Sarıkamış'ta 'Her Mahalleye Bir Park Projesi'

KARS - Sarıkamış Belediyesi tarafından yürütülen bir proje kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'nde parkın yapımı tamamladı.

Belediyenin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Park Projesi" kapsamında, yaklaşık bin metrekarelik alana yapılan parkta, kamelya, dinlenme yerleri ile çocuklar için oyun alanı bulunuyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, proje kapsamında her mahalleye bir park yapmaya devam edeceklerini belirterek, ilçede sadece altyapı çalışmaları yapmadıklarını ifade etti.

Toksoy, "İlçemizde bir taraftan altyapı çalışmaları aralıksız sürerken, diğer yandan da üstyapı, çevre düzenlemesi ve park çalışmalarına çok önem veriyoruz. Bir plan çerçevesinde ilçemizin her mahallesine park yapacağız. Vatandaşlarımız bu parklarda dinlensin, çocukları da oyun alanlarında doyasıya oynasın" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.06.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.