10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Sarıkamış'ta Kan Bağışı Kampanyası

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kan bağışı kampanyası kapsamında 150 ünite kan toplandı.

Erzurum Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçı Kazanım personeli Yuşa Karataşlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışı bilincinin her geçen gün yaygınlaştığını söyledi.

Türk Kızılayı olarak bu bölgede belli aralıklarla kan bağışı kampanyaları düzenlediklerini belirten Karataşlıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu bölgede ve Sarıkamış'ta sık sık kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Ekibimiz son derece profesyonel olarak işini yapıyor. Bu kampanyalarda gerek kaymakamlık, gerek belediye ve gerekse vatandaşlar her zaman bizlere destek olmaya çalışıyor. Zaten yaptığımız iş, sosyal sorumluluk projesi ve gönüllülüğe dayanıyor. Bundan dolayı kan bağışlamak hayat kurtarmaktır. Kan herkese her an lazım olacak çok önemli bir şeydir. Vatandaşlarımızdan daha çok kan bağışı yapmalarını bekliyoruz."

Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölgesi Erzurum Kan Merkezi Müdürlüğü ekiplerince organize edilen kampanyaya, kamu çalışanları ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Sarıkamış'ta Kan Bağışı Kampanyası

Sarıkamış'ta Kan Bağışı Kampanyası

Sarıkamış'ta Kan Bağışı Kampanyası

Sarıkamış'ta Kan Bağışı Kampanyası

Son Güncelleme: 13.05.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.