18 Mayıs 2016 Çarşamba 10:43
Sarıkamış'ta Kitap Okuma Alışkanlığına İlgi Artıyor

Sarıkamış ilçesinde kitap okuma alışkanlığında her geçen gün artış gözlendiği bildirildi.

Sarıkamış İlçe Halk Kütüphane görevlisi Metin Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ta her geçen gün kütüphaneyi ziyaret eden ve kitap okuyanların sayısında artış olduğunu söyledi.

Dinç geçen yıla oranla kütüphaneyi ziyaret ederek kitap okuyanların sayısında ortalama yüzde 20 artış gözlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen sene 7 bin, bu yıl ise 9 bine yakın kişiye hizmet verdik. Kütüphanemizde 7'den 70'e herkese hitap eden kitap türü var. Raflarımızda herkes için kitap var. Yetişkinler için yaklaşık 20 bin, çocuklar için ise 10 bin civarında kitabımız var. Üye okuyucularımızın yanı sıra ilkokul öğrenci grupları kütüphanemizi düzenli olarak ziyaret ederek kütüphanemizde kitap okuma günleri gerçekleştiriyorlar. Özellikle son iki ay içerisinde üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz daha sıklıkla ziyaret ediyor. Kütüphanemizde yeni çıkan kitapların da hemen hepsi bulunuyor. Okuyucularımız talep ettikleri takdirde yeni çıkan kitapları kütüphanemize kazandırıyoruz. Bunun yanında bilgisayarlarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Okuyucularımız kütüphanemize gelerek burada sessiz bir ortamda kitaplarını okuyabilirler, dilerlerse 15 gün içerisinde geri vermek şartı ile kütüphanemizden ödünç kitap alabilirler."

Sarıkamış’ta Kitap Okuma Alışkanlığına İlgi Artıyor

Sarıkamış’ta Kitap Okuma Alışkanlığına İlgi Artıyor

Sarıkamış’ta Kitap Okuma Alışkanlığına İlgi Artıyor

Sarıkamış’ta Kitap Okuma Alışkanlığına İlgi Artıyor

Son Güncelleme: 18.05.2016 19:10
Anahtar Kelimeler:
KitapSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.