08 Temmuz 2015 Çarşamba 22:59
Sarıkamış'ta konut ve işyeri inşaat yatırımları

KARS - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 2015 itibariyle kent merkezinde yapımına başlanan inşaat sayısında geçen yıllara göre artış olduğunu söyledi.

Toksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede devlet yatırımlarının artması ve turizm alanındaki gelişmelerin inşaat sektörünün önünü açtığını anlattı. 

Sarıkamış'ın tarih ve doğa bakımından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Toksoy, "İlçemiz tarihi, doğası ve turizmiyle bölgenin ve ülkemizin önemli yerlerinden biri. Son iki yılda hükümetimizin ve belediyemizin gerek alt yapı gerekse turizm amaçlı yaptığı yatırımlarla ilçemizin çehresi değişti, değişmeye devam ediyor" dedi.

Toksoy, Sarıkamış'ın her geçen gün daha da modernleştiğini vurgulayarak, vatandaşların ev ve iş yerlerini yenilediğini, geçen yıl 50 olan inşaat sayısının bu sene 100'e yaklaştığını ifade etti.

Toksoy, "Bu kentin ekonomisine, istihdamına önemli katkı sağlıyor. Biz de yasalar çerçevesinde ilçeye yatırım yapan herkese elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz. İnşallah kısa sürede ilçenin altyapı ve çevre düzenlemesi tamamlayacağız. Bu çalışmalar tamamlandığında ilçemiz hak ettiği yere gelecektir" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.07.2015 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.