26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:51
Sarıkamış'ta kort tenisine ilgi artıyor

KARS  - Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce açılan kort tenis kursu büyük ilgi görüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, yaptığı açıklamada, kort tenisinin toplumun herkesiminden büyük ilgi gördüğünü, her geçen gün tenis oynayanların sayısının arttığını söyledi.

Yaz okulları kapsamında açılan kurslarla birlikte büyükler içinde kurs programı hazırladıklarını belirten Koçak, mevcut olan iki tenis kortunda haftanın 6 günü 3'er saat büyük küçük herkese tenis öğretildiğini ifade etti.

Kort tenisini herkesimin yapabileceği bir spor branşına dönüştürmek için uğraştıklarını vurgulayan Koçak, şunları kaydetti:

"Sarıkamış'ta kayak sporunun dışında son zamanlarda diğer spor branşlarına da ağırlık vermeye başladık. Tabii her branşın kendine göre malzeme, tesis ve sporcu olarak zorlukları var. Burada İl Müdürlüğümüzün yanı sıra kamunun ve yerel yönetimlerin desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kort tenisinde hedefimiz performans sporcusu yetiştirmek. Şu anda 40'a yakın sporcu 3 antrenör denetiminde eğitim görüyor. Ayrıca büyükler içinde kurslarımız devam ediyor. Sarıkamış'ta tenisin daha da güzel seviyelere geleceğini söyleyebilirim. Malzeme bakımından olsun, tesisler bakımından olsun, bize fırsat verildiği sürece tenisi Sarıkamış'ta en iyi seviyeye çıkaracağız."

Son Güncelleme: 26.08.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.