10 Haziran 2015 Çarşamba 14:40
Sarıkamış'ta 'Let it Snow' Projesi

KARS - Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri katıldıkları "Let it Snow" Projesi kapsamında "eTwinning" sertifikalarını aldı.

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Atakan Karabağ, yaptığı açıklamada, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning'e, Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu olarak, Kars'ta yürütülen "Let it Snow" adlı projeyle katılarak sertifika aldıklarını söyledi.

İngilizce Öğretmeni Ceren Akkol koordinatörlüğünde 3. ve 4.sınıf öğrencilerinden oluşan grubun yaklaşık 4 ay süreyle bu projeye hazırlandığını ifade eden Karabağ, şunları kaydetti:

"Kars Ölçülü Şehit Turgay Salgar İlkokulunun başlattığı 'Let it Snow' isimli projeyi inceledik ve projeye katılma kararı aldık. 'Let it Snow' Kars bölgesindeki okulların katılıp, desteklediği bir eTwinning projesi. Projedeki amaç karın hayatımıza nasıl yansıdığını çeşitli yollarla aktarmaktı. Öğrencilerimiz, karton ve plastikten yaptıkları kardan adam, kar taneleri ve çeşitli figürleri üretti. Projeye katılan diğer öğrencilerle sosyalleşerek İngilizce'yi daha etkin bir şekilde kullanmayı öğrendi. Bunun yanı sıra yeteneklerini sergileyip, keyifli zamanlar geçirdi. Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda düzenlenen sergide çalışmalarımızı sunduk."

Sarıkamış'ta

Sarıkamış'ta

Sarıkamış'ta

Son Güncelleme: 10.06.2015 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.