11 Nisan 2016 Pazartesi 13:13
Sarıkamış'ta 'Orman Bilgi Sistemi Projesi'

Sarıkamış ilçesinde, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürlüğü'nce Orman Bilgi Sistemi Projesi-Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi" verildi.

Sarıkamış Orman İşletmesi Salonu'ndaki sertifika töreninde konuşan Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, gelişen teknolojiyle birlikte personelin yaptığı işlerin daha hızlı, daha güvenli ve verimli olabilmesi için bu tür seminerlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Verilen eğitimin personel açısından oldukça verimli geçtiğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Personelimiz, gelişen teknolojiye hızla uyum sağlayarak, Türkiye'nin çevre ve orman ekosisteminin etkin bir şekilde korunmasına, planlanmasına ve yönetimine dönük bilişim altyapısını oluşturmak adına bilinçli olmak zorundadır. Ayrıca, kamu ve özel tüzel kişiliklerine dönük hizmetleri elektronik ortama güvenli bir şekilde taşınması, iş süreçleri yönetimi ve kamu idarelerinde stratejik performans yönetimi esaslarına dayalı elektronik iş yapış biçimlerini hayata geçirmesi adına bu eğitim seminerleriyle farkındalık oluşturulacaktır."

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

 

Son Güncelleme: 11.04.2016 20:08
Anahtar Kelimeler:
EğitimOrmanSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.