25 Mart 2016 Cuma 12:03
Sarıkamış'ta Orman Haftası Etkinlikleri

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü, Sarıkamış ve Selim ilçelerindeki okullarda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerle ormanların yararlarını anlattı.

Sarıkamış Orman İşletmesi Müdürlüğü Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit Fikret Gündüz ve Gazi Paşa ilkokullarında, öğrencilere yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.

Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, seminer programlarına ilişkin yaptığı açıklamada, ormancılığın bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Bu etkinliklerle ağaç sevgisini, çevre ve doğa bilincini topluma küçük yaşlarda aşılamayı amaçladıklarını ifade eden Çelik, "Öğrencilerimize, erozyon, ormanın faydaları, yaban hayatı, orman yangınlarında hangi telefon numaralarıyla irtibat kuracakları konularında bilgi edinmelerini sağladık." dedi.

Orman Haftası etkinliklerinde öğrencilere, orman personeli tarafından geri dönüşümden üretilmiş kırtasiye malzemeleri ile tişört, şapka ve dergi dağıtımı da yapıldı.

Sarıkamış’ta Orman Haftası Etkinlikleri

Sarıkamış’ta Orman Haftası Etkinlikleri

Sarıkamış’ta Orman Haftası Etkinlikleri

Son Güncelleme: 25.03.2016 18:08
Anahtar Kelimeler:
Orman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.