24 Mayıs 2016 Salı 16:28
Sarıkamış'ta Yıl Sonu Sergisi

Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen sergi açılışında konuşan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslarla yöredeki insanların yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra bölgenin turizmine de önemli katkı sağlanacağını söyledi.

Sergide emeği geçenlere teşekkür eden Karaman, "Eğitimde Sarıkamış'ın kalitesini arttırırken örgün eğitimin yanında bu tür yaygın eğitim hayat boyu öğrenme kuruluşlarımızın vasıtasıyla da inşallah ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

Açılışa, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Cengiz Birdal, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 24.05.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.