13 Mayıs 2016 Cuma 11:08
Sarıkamış'taki Ana Sınıfları Oyancaklarla Şenlenecek

Sarıkamış Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan "Oyun Evi" projesiyle ana sınıfları, fiziksel ve eğitsel oyuncuklarla donatılacak.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yaptığı açıklamada, okullardaki eksikliklerin yapılan projelerle giderildiğini belirtti.

Bu kapsamda ilçe merkezi ve köylerdeki okulların ana sınıflarında eğitim gören çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Karaman, "Oyun Evi projemizle çocuklarımız fiziksel ve eğitsel oyuncuklarla daha iyi zaman geçirecekler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sağlam temellere dayalı ve bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak zorundayız. Bu manada projelerimiz devam edecektir.” dedi.

Yapılan proje kapsamında, 8 köy ilkokulu ile kent merkezindeki 2 ilkokulun ana sınıfları, eğitsel ve fiziksel oyuncaklarla donatılacak.

Son Güncelleme: 14.05.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
SarıkamışOyuncakOyun Evi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.