21 Nisan 2016 Perşembe 14:53
Sarıkamış'taki Husumet 'Barış' İle Sona Erdi

Sarıkamış ilçesinde, Gök ve Örnek aileleri arasındaki husumet, düzenlenen "barış yemeği" ile sona erdi.

Gök ve Örnek ailelerinin gençleri arasında çıkan bir anlaşmazlık nedeniyle başlayan husumet, ilçenin kanaat önderlerinin devreye girmesiyle sona erdirildi.

İki aile, Sarıkamış Turizm Meslek Lisesinde, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın ve İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan'ın da katılımıyla düzenlenen "barış yemeği" ile husumeti geride bıraktı.

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, yaptığı konuşmada, "şehitler diyarı" Sarıkamış'ta, sorunların büyütülmeden, hoşgörü içerisinde çözülmesi gerektiğini söyledi.

Kavganın, husumetin hiç kimseye, hiçbir zaman bir fayda sağlamadığını ifade eden Karaman, "Geçtiğimiz günlerde ilçemizde Gök ve Örnek aileleri arasında yaşanan talihsiz bir olaydan dolayı oluşan husumetin, ilçemizin kanaat önderlerinin girişimleri ile sona ermesi hepimizi mutlu etti. Barışın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki bundan sonra bu tür hadisler ilçemizde olmaz." dedi.

Sarıkamış'taki Husumet

Sarıkamış'taki Husumet

Sarıkamış'taki Husumet

Son Güncelleme: 22.04.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.