28 Nisan 2015 Salı 16:01
SERKA, Gebze'de yatırımcılarla buluştu

KARS  - Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin son yıllardaki gelişimini ve güncel yatırım ortamını anlatmak amacıyla Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iş adamlarıyla bir araya geldi.

SERKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gebze Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya, kalkınma ajansının yönetim kurulu üyeleri Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü Kapu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Programda, iş adamlarının bireysel yatırım yapmak yerine güç birliği yaparak bir yatırım şirketinin kurulması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Özdemir ve Karaçanta, toplantıda Kars'ın son yıllarda büyük bir değişimden geçtiğini ifade ederek, iş adamlarını hem sermaye hem de bilgi ve birikimleri ile bu değişime katkıda bulunmaya davet etti.

SERKA Genel Sekreteri Kapu da bölgenin yatırım potansiyelinin ortaya çıkarılması ve yatırımcılara sunulmasına yönelik çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade etti.

Toplantıda SERKA'nın ve diğer kurumların yatırımcılara sunduğu destekler, yatırımcı destek faaliyetleri, bölge illerinin uygun yatırım alanları ve büyüme eksenleri ile bölgedeki gelişim hakkında katılımcılara bilgi verildi.

SERKA, Gebze'de yatırımcılarla buluştu

SERKA, Gebze'de yatırımcılarla buluştu

SERKA, Gebze'de yatırımcılarla buluştu

Son Güncelleme: 28.04.2015 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.