22 Nisan 2015 Çarşamba 12:04
SERKA, ödüllü filmleri gösterime sunacak

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), 2012 yılından beri düzenlediği Kısa Film Yarışmalarında ödül alan 10 filmi, sinemaseverlerle buluşturacak.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta faaliyet yürüten SERKA, 2012 yılında başlattığı ve geleneksel hale getirdiği Kısa Film Yarışmalarında ödül alan filmleri, dört ilde sinemaseverlerle buluşturacak.

Etkinlik çerçevesinde 2012 yılından beri düzenlenen Kısa Film Yarışmalarında ilk üçe giren 9 kısa metrajlı film ile 1 belgeselin gösterimi gerçekleştirilecek.

Sinemaseverler ödüllü filmleri, 25 Nisan Cumartesi günü Ağrı'da Halk Eğitim Merkezi Salonu ile Ardahan'da Dursun Akçam Kültür Evi, 26 Nisan Pazar günü de Kars'ta Halk Eğitim Merkezi Salonu ve Iğdır'da Üniversite Konferans Salonu'nda izleyebilecek.

Vatandaşlar, bütün illerde saat 14.00'de başlayacak gösterimleri ücretsiz seyredebilecek.

Gösterim öncesinde bu yıl düzenlenecek kısa film yarışmasıyla ilgili katılımcılara bilgi verilecek.

SERKA, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Kısa Film ve Belgesel Yarışmasıyla bölge illerinin tarihi, sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtımını amaçlıyor.

Yarışmacılar, kurmaca kısa film ve belgesel dalındaki eserleriyle yarışmaya başvurabilecek.

Son Güncelleme: 22.04.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.