24 Haziran 2015 Çarşamba 02:44
SERKA Olağan Yönetim Kurulu toplantısı

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 43'üncü Olağan Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

SERKA merkez hizmet binasında düzenlenen toplantıda değerlendirme süreci sona eren üç mali destek programının sonuçları açıklandı.

Toplantıda ayrıca geçmiş dönem projelerin mevcut durumuyla 2015 Doğrudan Faaliyet Destek Programı'nın değerlendirme sonuçları görüşüldü. 

Değerlendirme Komitesi'nin görüş ve önerileri doğrultusunda İktisadi Gelişme Mali Destek Programı'nda 22,  Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı için 20 ve Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında ise 11 adet projenin asil olarak desteklenmesine karar verildi.

İktisadi Gelişme Mali Destek Programı kapsamında 6 ve Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında 9 projenin de yedek listede yer alması uygun görüldü.

SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü Kapu, önümüzdeki dönemde uygulanacak projelerin bölgenin gelişimine katkıda bulunması temennisinde bulundu. 

 

Son Güncelleme: 24.06.2015 02:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.