08 Mayıs 2015 Cuma 20:36
TEMA Vakfı Digor'da faaliyetlerine başladı

TEMA Vakfı Digor İlçe Gönüllü Sorumlusu Savaş Şentürk göreve başladı.

Şentürk, yaptığı açıklamada, ülke genelinde 540 bini aşkın gönüllüsüyle yaşam anlamına gelen toprağa sahip çıkan TEMA Vakfı'nı temsil etmenin büyük sorumluluk olduğunu söyledi.

TEMA'nın en büyük gücünün her zaman gönüllüleri olduğunu belirten Şentürk, "Sahip olduğu doğal varlıkları ile Digor'da sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibimiz ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Minik TEMA, Yavru TEMA ve Genç TEMA gruplarını oluşturarak, ilçemizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilçemize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Şentürk, katkı sağlamak içinde her zaman daha çok gönüllüye ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye davet etti.

Son Güncelleme: 08.05.2015 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.