21 Nisan 2015 Salı 14:39
Toksoy, başarılı snowbordcu kardeşleri kutladı

KARS- Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, snowboard dalında başarılı olan kardeşleri makamında kabul etti.

Mart ayında Avusturya'da yapılan Dünya Gençler Snowboard Şampiyonasında 17. olan Sarıkamış Spor Lisesi 3 sınıf öğrencisi, milli snowboardçu Muhammed Boydak ile Erzurum'da düzenlenen Türkiye Snowborad Şampiyonasında çocuk 2 kategorisinde Türkiye ikinciliğini elde eden kardeşi Emre Boydak'ı başarılarından dolayı kutlayan Toksoy, Sarıkamış halkı adına kendileriyle gurur duyduğunu söyledi.

Sarıkamış'ta kış sporları ve diğer branşlarda alt yapıya çok ciddi manada ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Toksoy, "İnanıyorum ki Sarıkamış'ta kamu kurumları, özel sektör ve spor kulüpleri el birliği yaparak bu çocuklarımıza istenilen düzeyde imkan sağlanırsa, buradan Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu sporcular çıkarırız. Belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada imkanlar doğrultusunda sporculara katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Muhammed Boydak da Toksoy'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.04.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.