11 Nisan 2015 Cumartesi 14:52
Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü

KARS - Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaçanta, mesajında toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümüne ulaşmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisinin ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabileceğine dikkati çeken Karaçanta, şunları kaydetti:

"Polislerimiz bu şuurla görevlerini adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde gece gündüz yerine getirme gayretindedir. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır' sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını dahi feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor ve halen görevi başında olan polislerimize özverili bir şekilde yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür ediyor, teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.