02 Mart 2016 Çarşamba 13:13
Yeşilay Cemiyetinden Özel İdare Genel Sekreteri Dolu'ya Ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kars Şube Başkanı Sefer Özabay ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu'yu ziyaret etti.

Özabay ve Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Bulut, Muammer Sancar ve Kerim Beşli, Dolu'yu makamında ziyaret ederek, Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Dolu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.03.2016 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.