08 Şubat 2018 Perşembe 11:17
AK Parti’den Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Halkla İlişkiler Sivil Toplum Birim Başkanı Ali Karadeniz, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Kadir Sarıdağ, Teşkilat Birim Başkanı Ahmet Tüzen ve Medya Tanıtım Başkanı Volkan Odluyurt’u KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet 2’nci Başkanı A. Erbil Hüryurt ve Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, Kars’a AK Parti hükümetleri döneminde çok önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.

Daşdelen, “Bunların en başında asrın projesi olan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu ve lojistik merkez projesi gelmektedir. Kafkasya’ya açılan merkez konumunda olan Kars’ta lojistik merkezi ve depoların kurulması çok önemli bir yatırımdır. Kars, sınır ticaretinin geçiş koridorlarının merkezi olduğu için, artık her alanda cazibe merkezi olmuş durumdadır. Ayrıca yapımı devam eden modern kesimhanenin kurulması Kars için çok önemli yatırımlardan birisidir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Çalkın da, Kars’ın AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımlarla her alanda ciddi değişimler yaşadığını söyledi.

Çalkın, Kars’ın artık kabuğunu kırdığını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın büyük katkılarıyla şehrin çehresinin değişmeye başladığını ifade ederek, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve tarım alanında Kars’ın geldiği noktayı değerlendirdi.

Ziyarette, Kars’ın dünü, bugünü, yarını konuşularak, devam eden projeler ve yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.