25 Ocak 2018 Perşembe 12:25
Kars 36 Spor haftayı ‘bay’ geçirecek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’ncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor 16. haftayı ‘bay’ geçirecek. Haftayı bay geçirecek olmasına rağmen yeşil beyazlı ekipte durmak bilmiyor.

BAL Ligi 3’üncü grupta 29 puanla şampiyonluk mücadelesi veren ve geçen hafta Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen Kars 36 Spor grup lideri Artvin Hopa Spor’un 1 puan gerisinde bulunuyor. Gerek Ziraat Türkiye Kupası’nda ve gerekse BAL liginde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken yeşil beyazlı ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz nezaretinde Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda antrenmanları sürdüren yeşil beyazlı futbolcularda hedef şampiyonluk, gruptan şampiyon çıkarak play-of maçlarını kalmayı düşen futbolcular, bu sezon TFF Spor Toto 3’üncü ligine çıkacaklarına inanıyor.

BAL Ligi 3’ncü grupta 16. haftayı maç oynamadan geçirecek olan Kars 36 Spor 17. hafta da kendi saha ve seyircisi önünde Erzurum Yakutiye Spor karşılaşması hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Forma kapmak için kıran kırana geçen antrenmanlarda sporcuların istekli olmaları dikkat çekerken Teknik Patron Hüsnü Kaçmaz, bundan sonra oynayacakları maçların final havasında geçeceğini söyledi.

Yeşil beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Hazırlık döneminde yaptığımız transferlere daha da güçlendik. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalar final havasında geçecek. Kars 36 Spor’un kazanmaktan başka düşüncesi yok. Kulüp başkanımızla, yönetimimizle, teknik heyet, sporcularımızla şampiyonluk için kenetlendik. Bu süreçte herkesin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz inandık, yeter ki bize destek olsunlar. Biz şampiyon olacağız, buna inancımız tamdır” dedi.

Kars 36 Spor’un çok zorlu bir sürece girdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, başka Kars 36 Spor olmadığını, Kars’ı özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda çok iyi tanıttıklarını ve bu süreçten sonra herkesin kendilerine destek olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Muharrem Yıldız, “Kars dışında düzenlenen etkinliklerde kentin tanıtımı adına milyarlar dağıtılıyor. Biz parasız pulsuz sporla Kars’ı Türkiye’ye hatta Dünya tanıttık. Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda 5’inci, tura çıkan Kars 36 Spor Türkiye’de elediği takımlarla gündem oldu. Kars’ı çok ama çok iyi tanıttık. Biz kendi çaba ve gayretlerimizle bu takımı buralara getirdik. Bu saatten sonra gerçekten desteğe ihtiyacımız var. Maddi destek verilmiyorsa, hiç olmazsa manevi destek adına bu ilin seçilmişlerini, atanmışlarını maçlarımıza davet ediyorum. Kars’ın sporu, Kars 36 Spor adına davet ediyorum. Çok şey istemiyoruz. Bu ilin atanmışları, seçilmişleri maçlarımızda tribünlerde bizlerle birlikte olursa, Kars adına çok şey mi istemiş oluruz? Bundan sonra final havasında maçlar oynayacağız. Her maçımız zorlu geçecek. Bu süreçte herkesi ben maçlarımıza bizlere destek olmaları için davet ediyorum” diye konuştu.

Kars 36 Spor 17. haftada kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Yakutiye Spor karşılaşması hazırlıkları daha sonra çift kale maçla devam etti. Teknik direktör Hüsnü Kaçmaz, antrenman maçında hata yapan oyuncuları sık sık uyardı. Yeşil beyazlı sporcuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.