09 Mayıs 2015 Cumartesi 10:26
Ağrı Valiliği; Araç Tahsisi Mevzuata Uygundur !

Ağrı Valiliği: "Sayın Başbakanımız ve sayın bakanlarımızın ilimize ziyaretlerinde yapılan araç görevlendirmeleri, tamamen mevzuata uygun olarak yapılmaktadır"


AĞRI - Ağrı Valiliğinden, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kenti ziyaretinde yapılan araç görevlendirmelerinin mevzuata uygun olarak gerçekleştirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı internet sitelerinde, Başbakan Davutoğlu'nun ziyaretinden dolayı kamu araçlarının görevlendirilmesiyle ilgili yer alan haberler üzerine açıklama gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "298 Sayılı Seçim Kanunu'nun ilgili maddelerinde seçimlere 10 gün kala yasaklar getirilmiş olup, ondan önce Sayın Başbakanımız ve sayın bakanlarımızın ilimize ziyaretlerinde yapılan araç görevlendirmeleri, tamamen mevzuata uygun olarak yapılmaktadır" denildi.

Son Güncelleme: 09.05.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.