07 Haziran 2016 Salı 23:01
Ağrı Ziraat Odasından DAP'a 1 milyonluk proje

 

Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı, DAP'a 22 kişinin istihdam edileceği 1 milyon TL'lik proje sundu.

 

Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı'nın hazırladığı ve değeri 1 milyon TL olan çilek ve çilek reçeli üretim merkezi projesi DAP'a sunuldu.

 

Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Ağrı'da bu proje yatırımının gerçekleştirilmesi için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da DAP'a bu minvalde talimatının olduğu ve bu projeye önem verdiği söyledi. Aydemir, şunları kaydetti: "Biz bir DAP projesi yaptık. 1 milyon TL değerindeki bu proje kapsamında Eleşkirt ilçemize bağlı Çiftepınar köyünde 40 dönüm bir tarlada çilek ekeceğiz. Bu konuda Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'ında DAP'a talimatları oldu. Bu konu üzerinde biraz hassas duruyorlar. Yapacağımız işletme içinde iklimsel soğuk hava deposu yapacağız ve çilek reçeli üreten merkez kuracağız.

 

Burada üreteceğimiz reçelin satışı için marketlerle konuştuk ve hepsinden olumlu cevap aldık. Toplamda bu merkezde 22 kişiyi istihdam etmiş olacağız."

 

Son Güncelleme: 07.06.2016 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.