23 Aralık 2015 Çarşamba 14:58
Başkan Kılıç ve Altındağ'dan Mevlid Kandili Mesajı

Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Metin Kılıç mesajında;”Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V)’in doğum günü olan Mevlid Kandili Milletimizin ve İslam aleminin en önemli ve vazgeçilmez günlerindendir. Peygamberimiz sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumundadır. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğum gününde, esnaflarımız başta olmak üzere, Ağrı’lı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altındağ, sevgi, merhamet ve barış peygamberi olan Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya geldiği mübarek günü kutlamanın manevi hazzını yaşadıklarını söyledi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumunun tüm insanlık için mübarek ve hayırlı bir başlangıç olduğunu belirten Başkan Altındağ, "O’nun tüm dünyadaki insanlara mesajı adalet, bilgi, merhamet ve barış olmuştur. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

baskan-kilic-ve-altindag’dan-mevlid-kandili-mesaji.jpg

Son Güncelleme: 23.12.2015 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.